:::: MENU ::::

Visum en verlenging

Praktische reisinformatie

Visum argentinie

Voor je reis naar Argentinië heb je als Nederlander en Belg geen visum nodig, zolang je paspoort nog 6 maanden geldig is aan het einde van je reis. Bij aankomst krijg je een stempel in je paspoort waarmee je 90 dagen in het land mag verblijven.

Visum verlengen

Langer dan 90 dagen op reis in Argentinië? Wat heerlijk! Het makkelijkst is dan om een reis naar Uruguay of Chili te plannen om vervolgens een nieuwe stempel te krijgen voor de volgende 90 dagen. Een tripje naar Uruguay is vanuit Buenos Aires erg makkelijk om te regelen. Neem de boot vanuit de haven in Puerto Madero naar Colonia de Sacramento of naar de hoofdstad Montevideo. Vanuit Mendoza, Salta en Patagonië is een reis naar Chili dichterbij en dus het meest eenvoudig om je visum te verlengen.

advertentie:

Reacties

reacties

Voor fans van Argentinië! Volg ons op Facebook