:::: MENU ::::

Rondreizen in Argentinië

Reizen en vervoer

Rondreizen en vervoer

Ondanks de oppervlakte van Argentinië, waardoor de meeste bezienswaardigheden op een redelijke afstand liggen, is rondreizen in Argentinië heel eenvoudig.

Binnenlandse vluchten

Elke grote plaats heeft een vliegveld waarop enkel Argentijnse vliegtuigmaatschappijen vliegen. Argentijnse vliegtuigmaatschappijen zijn Aerolineas Argentinas, LAN (Chileens) en Lineas Aereas del Estado. Lees hier meer over binnenlandse vluchten in Argentinië.

Argentinië met de bus

Voor de budgetreiziger én voor degene die veel van de Argentijnse omgeving wilt zien, bestaat er in Argentinië een perfect netwerk van bussen waarbij iedere plek bereikbaar wordt. Dit is de meest populaire manier van reizen, ook voor de lokale bevolking. Ook is het een zeer comfortabele  manier van reizen vanwege de kwaliteit van de bussen. Lees hier meer over busreizen binnen Argentinië.  

 Argentinië met de auto

Wil je meer flexibiliteit en op eigen tempo Argentinië verkennen zijn er genoeg mogelijkheden om een auto te huren. Houd echter wel rekening met de grote afstanden, het rijgedrag in Buenos Aires en de kwaliteit van sommige wegen. Lees hier meer over het huren van een auto in Argentinië.

 

advertentie:

Reacties

reacties

Voor fans van Argentinië! Volg ons op Facebook