:::: MENU ::::

Argentinië in een week

Een vleugje Argentinië

Heb je weinig tijd, maar wil je toch een gedeelte van Argentinië beleven? Een week in Argentinië bestaat in ieder geval uit twee of drie dagen Buenos Aires. Dan heb je een idee van de stad en genoeg redenen om nog eens terug te komen. Daarna kun je het beste één van de highlights kiezen om van je lijstje te vinken. Zo ben je niet te veel onderweg en kun je echt van de bestemming genieten.

Highlights Argentinië

Na een paar dagen in Buenos Aires kies dan bijvoorbeeld voor de watervallen van Iguazu als besteding van de volgende 3 dagen. Dat kan eventueel met de (nacht)bus of per vliegtuig. Liever op zoek naar verkoeling? Neem dan het vliegtuig naar El Calafate in Patagonië voor het bewonderen van de gletsjer Perito Moreno. Als je de voorkeur geeft aan het genieten van Argentijnse wijnen, is Mendoza een heerlijke bestemming voor een paar dagen. Mocht je redelijk snel kunnen reizen, kun je na één van de highlights nog een dagje met de boot naar Uruguay of een bezoekje brengen aan het strand aan de Atlantische kust.

Geef je de voorkeur aan een langer verblijf in de hoofdstad, lees dan meer over een week in Buenos Aires en omgeving. Op deze pagina lees je meer over het vervoer binnen Argentinië.

advertentie:

Reacties

reacties

Voor fans van Argentinië! Volg ons op Facebook