:::: MENU ::::

Talencursus Spaans

Spaans leren in Argentinië

De taal spreken in het land waar je doorheen reist is naast dat het erg makkelijk is ook erg leuk om met iedereen te kunnen praten. Zo leer je vanzelf meer van het land. De Spaanse taal leren in het land waar je de hele dag de taal om je heen hoort en overal de mogelijkheid hebt om de taal te lezen zorgt ervoor dat je sneller de taal leert dan wanneer je dat bijvoorbeeld in Nederland zou doen. Daarnaast is de Spaanse taal geen moeilijke taal om te leren, waardoor je meestal na een paar weken een goede basis onder de knie hebt om een gesprek te kunnen voeren.

Spaans leren in Buenos Aires of Córdoba

Taalreizen naar Argentinië en talencursus Spaans in combinatie met een rondreis door het land zijn erg populair. De meeste taalcursussen door internationale organisaties worden aangeboden in Buenos Aires en in Córdoba. In Buenos Aires kun je ook een cursus volgen aan de openbare universiteit. Deze lessen zijn vaak in groepsverband terwijl de cursussen aan de taalscholen ook individueel les geven of in kleine groepjes.

Mensen ontmoeten in Argentinië

Een taalcursus biedt naast de kennis van de Spaanse taal ook de mogelijkheid om heel makkelijk mensen te leren kennen. De taalscholen bieden ook veel activiteiten zoals tours door de stad, tango shows en tangoles of een gezellige borrel.

advertentie:

Reacties

reacties

Voor fans van Argentinië! Volg ons op Facebook